Cleantech/Renewable Energy
De Life Sciences industrie beperkt zich (zeker in de onderzoeks- en ontwikkelingsfase) vaak niet alleen tot de inzet van innovaties in de zorg, maar heeft vaak ook haar focus op inzet buiten deze sector.
Een aantal sectoren heeft dezelfde kenmerken als de Life Sciences en Health sector.
Denkt u daarbij aan de cleantech, renewables en renewable energy.
Door onze expertise in de Life Sciences sector alsook op het ondernemings-, contracten- en bestuursrecht en onze inmiddels opgedane ervaring kunnen wij goed adviseren over en meedenken met de vele innovatieve projecten in deze bijzondere recent ontstane branche.

Internationaal
Vele partijen uit het buitenland weten ons kantoor inmiddels te vinden.
Wij begeleiden deze internationale partijen strategisch voor het moment dat zij de EU-markt of Nederlandse markt met hun innovatie betreden.
Daardoor worden zij in staat gesteld de meest succesvolle route te kiezen en ook onmogelijke settings daarin te vermijden.

Lezingen/Nascholingen/Opleiding
Ons kantoor verzorgt regelmatig lezingen, nascholingen (geaccrediteerd) en opleiding voor partijen zowel in de algemeen zakelijke markt als gericht in de gezondheidszorg en Life Sciences.
Zo verzorgt ons kantoor al jarenlang de juridische module voor de Leergang Besturen van de LHV-academy, is zij al jaren juridisch partner in Masterclass Eerstelijns Bestuurders, verzorgt mr. drs. Kien al jarenlang een reeks gastcolleges in het vak Ondernemingsrecht in de Master Recht van de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit en wordt ons kantoor veelvuldig gevraagd om actualiteiten toe te lichten of uit te leggen in binnen- en buitenland. Zo verzorgde ons kantoor de afgelopen jaren bijvoorbeeld lezingen in Shanghai, Bangkok en Djakarta.
Voor meer informatie over de mogelijkheden om lezingen of opleidingen op maat te verzorgen kunt u contact op nemen met Sophia Gordijn (sgordijn@lshlawyers.nl).